Leclerc: Hiányoznak Bianchi tanácsai

A Ferrari ifjú felfedezettje, Charles Leclerc elárulta, nagyon hiányoznak neki jó barátja, a tavaly elhunyt Jules Bianchi tanácsai.


A Ferrari ifjú felfedezettje, Charles Leclerc elárulta, nagyon hiányoznak neki jó barátja, a tavaly elhunyt Jules Bianchi tanácsai.

A monacói tehetség kedden tesztelhetett a Ferrari autójával Silverstone-ban, elmondása szerint pedig barátja, Bianchi rengeteget segített neki pályafutása elején.

Leclerc elárulta, a tavaly nyáron elhunyt Bianchi tanácsai még ma is ott csengenek a fülében.

„Nagyon-nagyon fiatal korom óta ismertem őt” – mondta az ifjú tehetség.

„Lényegében ő volt a keresztapám, a legtöbb, versenyzéssel kapcsolatos dologban ő segített nekem. Most nyilván nagyon nehéz nélküle, mert mindig ott volt nekem, és hiányzik a segítsége.”

„Nagyszerű tanácsokkal látott el a múltban, és minden egyes iránymutatását észben tartom, próbálom elkerülni azokat a hibákat, amelyekről azt mondta, hogy ne kövessem el őket.”

Leclerc hozzátette, úgy érzi, ha nem történik az a sajnálatos 2014-es baleset, Bianchi ma már akár a Ferrari gyári csapatánál is versenyezhetne.

„Jules egyike volt azon tehetségeknek, akik a Ferrarihoz kerülhettek volna – ha nem történnek a sajnálatos események. De nagyon bízom abban, hogy az akadémiának lesz olyan tagja, aki bekerül majd a topcsapatba.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS