Leclerc hibázott, de egy jó rajttal javítana - F1VILÁG.HU

Leclerc hibázott, de egy jó rajttal javítana

HIRDETÉS
Kissé csalódottan nyilatkozott a Forma-1-es Holland Nagydíj időmérőjét követően Charles Leclerc, a monacói ugyanis azt mondja, ha nem hibázik, jobb helyről rajtolhatna Zandvoortban.
CIRCUIT ZANDVOORT, NETHERLANDS - SEPTEMBER 04: Charles Leclerc, Ferrari SF21 during the Dutch GP at Circuit Zandvoort on Saturday September 04, 2021 in North Holland, Netherlands. (Photo by Mark Sutton / LAT Images)

Leclerc az 5. rajtkockát csípte el a szombati időmérő edzésen, ám úgy érzi, elérhető lett volna a második rajtsor.

„A második rajtsor elérhető lett volna. Túl sokat akartam a Q3-ban, és elveszítettem egy kicsit az autó hátulját a 10-es kanyarban. Ez a hiba sokba került, emiatt nem tudtuk megszerezni a 4. helyet” – mondta Leclerc az olasz Sky Sportnak nyilatkozva.

„De amúgy jó ez a rajthely, harcban lehetünk az élmezőny tagjaival. A rajt fontos lesz, remélem, hogy sikerül egy olyat elcsípnek, mint az öcsémnek [Arthur Leclerc megnyerte az első F3-as futamot – a szerk.].”

„Minden rajt más és más, de megpróbáljuk a legtöbbet kihozni belőle. Ez a pálya nagyon érdekes, vannak rajta új dolgok. A szabadedzéseken különféle íveket is kipróbáltunk az időmérőre, de a versenyre más lesz a helyzet.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!