Friss hírek

Leclerc: Izgalmas évek várnak a Forma-1-re!

A Ferrari ifjú titánja, Charles Leclerc szerint izgalmas évek várnak a Forma-1-re, az új generáció feltörekvő tehetségei ugyanis nagyon magas szintet képviselnek, és nem félnek megmérkőzni olyan versenyzőkkel, mint a hatszoros világbajnok Lewis Hamilton.

Hamilton jelenleg érvényes szerződése a szezon végén lejár, a legfrissebb sajtóhírek szerint viszont elkötelezett a folytatás mellett, és még több évi szeretne a Forma-1-ben versenyezni.

Eközben viszont a fiatal trónkövetelők már tűkön ülve várják, hogy újra megmérkőzzenek vele: ott van például Charles Leclerc, Max Verstappen, Lando Norris, Alexander Albon és George Russell, akik fiatal koruk ellenére már tavaly is remek teljesítményt nyújtottak.

Leclerc szerint a generációk csatája igazán izgalmas éveket ígér a Forma-1 szerelmesei számára.

„Úgy hiszem, nagyon izgalmas idők várnak a Forma-1-re. Sok fiatal érkezik, akiket jól ismerek, hiszen együtt nőttünk fel, így tudom, milyen erősek” – mondta a monacói.

„Azt hiszem, nagyon-nagyon szoros lesz a verseny a következő pár évben, ami a Forma-1 számára nagyszerű. Három topcsapat van jelenleg, de biztos vagyok abban, hogy jönnek fiatalok ezekhez az élcsapatokhoz, szóval nagyon kemény és izgalmas lesz.”

„2018-ban még én sem igazán harcoltam a topcsapatokkal. Tavaly viszont már Lewis ellen küzdhettem az idény elején, illetve Sebbel. Max esetében egy kicsit más volt a helyzet, hiszen anno gokartoztunk együtt, de Seb és Lewis… Az ember büszkének érzi magát először, hogy velük harcolhat, hiszen ezeket a srácokat figyeltem, amikor még gokartoztam, és reménykedtem abban, hogy egy napon csatlakozhatok hozzájuk. Szóval különleges dolog az, hogy most egy pályán versenyezhetek velük.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!