Leclerc: Izgalmas évek várnak a Forma-1-re! - F1VILÁG.HU

Leclerc: Izgalmas évek várnak a Forma-1-re!

HIRDETÉS
A Ferrari ifjú titánja, Charles Leclerc szerint izgalmas évek várnak a Forma-1-re, az új generáció feltörekvő tehetségei ugyanis nagyon magas szintet képviselnek, és nem félnek megmérkőzni olyan versenyzőkkel, mint a hatszoros világbajnok Lewis Hamilton.
SUZUKA, JAPAN - OCTOBER 10: Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing and Charles Leclerc of Monaco and Ferrari talk in the Drivers Press Conference during previews ahead of the F1 Grand Prix of Japan at Suzuka Circuit on October 10, 2019 in Suzuka, Japan. (Photo by Dan Istitene/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-21TZAR2292111 // Usage for editorial use only //

Hamilton jelenleg érvényes szerződése a szezon végén lejár, a legfrissebb sajtóhírek szerint viszont elkötelezett a folytatás mellett, és még több évi szeretne a Forma-1-ben versenyezni.

Eközben viszont a fiatal trónkövetelők már tűkön ülve várják, hogy újra megmérkőzzenek vele: ott van például Charles Leclerc, Max Verstappen, Lando Norris, Alexander Albon és George Russell, akik fiatal koruk ellenére már tavaly is remek teljesítményt nyújtottak.

Leclerc szerint a generációk csatája igazán izgalmas éveket ígér a Forma-1 szerelmesei számára.

„Úgy hiszem, nagyon izgalmas idők várnak a Forma-1-re. Sok fiatal érkezik, akiket jól ismerek, hiszen együtt nőttünk fel, így tudom, milyen erősek” – mondta a monacói.

„Azt hiszem, nagyon-nagyon szoros lesz a verseny a következő pár évben, ami a Forma-1 számára nagyszerű. Három topcsapat van jelenleg, de biztos vagyok abban, hogy jönnek fiatalok ezekhez az élcsapatokhoz, szóval nagyon kemény és izgalmas lesz.”

„2018-ban még én sem igazán harcoltam a topcsapatokkal. Tavaly viszont már Lewis ellen küzdhettem az idény elején, illetve Sebbel. Max esetében egy kicsit más volt a helyzet, hiszen anno gokartoztunk együtt, de Seb és Lewis… Az ember büszkének érzi magát először, hogy velük harcolhat, hiszen ezeket a srácokat figyeltem, amikor még gokartoztam, és reménykedtem abban, hogy egy napon csatlakozhatok hozzájuk. Szóval különleges dolog az, hogy most egy pályán versenyezhetek velük.”

View this post on Instagram

Elkezdődött a generációváltás a Forma-1-ben! ? #f1 #forma1 #formula1 #ferrari #leclerc

A post shared by F1VILÁG.HU (@f1vilag) on

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!