Friss hírek

Leclerc: Jók az érzéseim az autóval kapcsolatban!

Charles Leclerc elsőségével zárult a Forma-1-es Amerikai Nagydíj pénteki nyitónapja, a monacói versenyző viszont azt mondja, rengeteg munka vár rájuk a mai utolsó szabadedzésen, a második gyakorláson ugyanis nemigen tudtak dolgozni a beállításokon.

A második szabadedzésen a Forma-1 csapatai a Pirelli 2023-as abroncsain dolgoztak, így bőven volt dolguk a versenyzőknek. Leclerc azt mondja, összességében elégedett a nyitónap alakulásával, ám hogy hogyan is állnak pontosan a riválisokhoz képest, azt egyelőre nemigen lehet megmondani.

„Ez volt a legdolgosabb második szabadedzésem, amit valaha teljesítettem” – mondta a Ferrari versenyzője. „De jó volt, tetszett, sok kört megtettünk, sok gumit kipróbáltunk, nyilván a prototípusgumik miatt.”

Hirdetés
 

„Összességében pozitív napunk volt, jók az érzéseim, és mivel ilyen sokat köröztünk a második edzésen, be tudtuk pótolni az első gyakorláson elvesztegetett pályaidőt.”

A Forma-1-es Amerikai Nagydíj programja szombat este 9 órakor folytatódik az utolsó edzéssel, az időmérőt magyar idő szerint éjféltől rendezik.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Leclerc: Jók az érzéseim az autóval kapcsolatban!
Russell: Készen állok, hogy világbajnok legyek
Kiderült, hol lesznek F1-es sprintfutamok jövőre
Alonso frusztrált ugyan, de azt mondja, örökké hálás lesz az Alpine-nak
Az FIA szerint jó döntést hoztak, hogy megemelik a padlóélek magasságát a Forma-1-ben
Hockenheim nem akar F1-es versenyt rendezni jövőre

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!