Leclerc kész kivárni a Ferrari feltámadását - F1VILÁG.HU

Leclerc kész kivárni a Ferrari feltámadását

HIRDETÉS
A Ferrari ifjú pilótája, Charles Leclerc kész türelmesnek lenni, és mindent megtesz azért, hogy segítse csapatát kilábalni a jelenlegi válságból.
GP ITALIA F1/2020 -  GIOVEDI 03/09/2020       
credit: @Scuderia Ferrari Press Office Charles Leclerc

Az olasz istálló nehéz időszakon megy keresztül, versenyautója ugyanis nem képes felvenni a versenyt a győzelmekért. Mattia Binotto csapatfőnök pedig nemrég figyelmeztetett, évekbe telhet, mire a Scuderia visszatalál a győztesek útjára.

Leclerc szerződése 2024 végéig szól a Ferrarival, a felek tehát hosszú távra terveznek egymással. Az Olasz Nagydíj médianapján pedig megkérdezték a monacóit arról, felkészült-e arra, hogy éveket várjon a sikerre.

„Nos, egyrészt nemigen van választásom. De igen, az biztos, hogy türelemre lesz szükség, és igen, kész vagyok várni” – mondta a fiatal monacói csütörtökön, Monzában.

„Persze az én dolgom is, hogy megpróbáljam a lehető legjobban lerövidíteni ezt a folyamatot, és visszatérjünk oda, ahova érdemeljük.”

„Nem lesz könnyű, időbe fog telni, de én készen állok rá. Az én feladatom pedig az, hogy a legjobbat nyújtsam, legyünk bármilyen helyzetben is.”

Leclerc azt mondja, miközben fél szemmel már a 2022-es nagy szabályváltozásokra figyelnek, természetesen szeretnék megoldani a mostani problémákat.

„Egy kicsit mindkettő benne van a fejemben, de szerintem a legfontosabb most az, hogy megpróbáljuk kitalálni, miért küszködünk annyira idén” – magyarázta.

„Ez egyébként is segíteni fog bennünket a jövőben. Szóval próbálok olyan keményen dolgozni, amennyire csak lehet, mint ahogy mindenki más a csapatban próbálja megtalálni a problémákat, hogy szolid alapokkal rendelkezzünk a következő évekre.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!