Friss hírek

Leclerc: Készen állok arra, hogy Verstappen és Hamilton ellen harcoljak a vb-címért

2022-ben Max Verstappen legfőbb ellenfele volt Charles Leclerc a Forma-1-ben, a monacói pilóta azonban nemigen tudta megszorongatni holland riválisát a bajnoki címért folyó küzdelemben. Reméli, idén másképp lesz!

Leclerc és a Ferrari a 2022-es szezon elején remek formát mutatott, az évad előrehaladtával azonban lemaradtak Verstappentől és a Red Bulltól. A monacóinak így a hajrában Sergio Perezzel kellett harcolnia azért, hogy bebiztosítsa a 2. helyet az egyéni összetettben.

A Ferrari pilótája azt reméli, idén képesek lesznek tartani a Red Bull szintjét, és esélye lesz arra, hogy szorosabb csatát vívjon a vb-trófeáért.

Hirdetés
 

„Megváltoztatja a dolgokat az, ha az ember a győzelmekért harcol – már pusztán a fejben való hozzáállást, meg az efféle dolgokat” – idézi a monacói versenyző szavait a RacingNews365.com című internetes portál. „Végsősoron pontosan ugyanazt a munkát kell végeznem, amit az elmúlt évben, meg kell próbálnom optimalizálnom a dolgokat az autóban, és fejlődnünk kell csapatként. Maga a tény, hogy 2022-ben teljesen új autónk volt, nem változtat ezen.”

Arra a kérdésre, hogy készen áll-e arra, hogy Max Verstappen és Lewis Hamilton ellen csatázzon a világbajnoki címért, Leclerc így válaszolt: „Igen. Imádnám, ha Lewis és a Mercedes, illetve a Red Bull és a Ferrari egy szinten lenne, és a bajnoki címért harcolhatna. Ez lenyűgöző lenne – és igen, úgy érzem, készen állok.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!