Leclerc: Készen állok arra, hogy Verstappen és Hamilton ellen harcoljak a vb-címért - F1VILÁG.HU

Leclerc: Készen állok arra, hogy Verstappen és Hamilton ellen harcoljak a vb-címért

HIRDETÉS
2022-ben Max Verstappen legfőbb ellenfele volt Charles Leclerc a Forma-1-ben, a monacói pilóta azonban nemigen tudta megszorongatni holland riválisát a bajnoki címért folyó küzdelemben. Reméli, idén másképp lesz!
SPIELBERG, AUSTRIA - JULY 10: Race winner Charles Leclerc of Monaco and Ferrari (C), Second placed Max Verstappen of the Netherlands and Oracle Red Bull Racing (L) and Third placed Lewis Hamilton of Great Britain and Mercedes (R) celebrate on the podium during the F1 Grand Prix of Austria at Red Bull Ring on July 10, 2022 in Spielberg, Austria. (Photo by Clive Rose/Getty Images)

Leclerc és a Ferrari a 2022-es szezon elején remek formát mutatott, az évad előrehaladtával azonban lemaradtak Verstappentől és a Red Bulltól. A monacóinak így a hajrában Sergio Perezzel kellett harcolnia azért, hogy bebiztosítsa a 2. helyet az egyéni összetettben.

A Ferrari pilótája azt reméli, idén képesek lesznek tartani a Red Bull szintjét, és esélye lesz arra, hogy szorosabb csatát vívjon a vb-trófeáért.

„Megváltoztatja a dolgokat az, ha az ember a győzelmekért harcol – már pusztán a fejben való hozzáállást, meg az efféle dolgokat” – idézi a monacói versenyző szavait a RacingNews365.com című internetes portál. „Végsősoron pontosan ugyanazt a munkát kell végeznem, amit az elmúlt évben, meg kell próbálnom optimalizálnom a dolgokat az autóban, és fejlődnünk kell csapatként. Maga a tény, hogy 2022-ben teljesen új autónk volt, nem változtat ezen.”

Arra a kérdésre, hogy készen áll-e arra, hogy Max Verstappen és Lewis Hamilton ellen csatázzon a világbajnoki címért, Leclerc így válaszolt: „Igen. Imádnám, ha Lewis és a Mercedes, illetve a Red Bull és a Ferrari egy szinten lenne, és a bajnoki címért harcolhatna. Ez lenyűgöző lenne – és igen, úgy érzem, készen állok.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!