Friss hírek

Leclerc: Köszönet a rajongóknak!

Versenyzésre alkalmatlanok voltak a körülmények Belgiumban – mondja a Ferrari versenyzője, Charles Leclerc, aki egyetért a versenyirányítás döntésével, miszerint nem engedték útjára a mezőnyt.

Leclerc a 8. helyen zárt Belgiumban, ahol a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt nem tudtak érdemi versenyt futni a pilóták. Mindössze pár kört tettek meg a Safety Car mögött, így végül fél pontokat osztottak.

A Ferrari versenyzője azt mondja, a körülmények nagyon rosszak voltak, és nagyon sajnálja a rajongókat.

„Furcsa befejezése volt ez a hétvégének azzal, hogy nem volt egy igazi versenyünk” – mondta a monacói. „Mindenekelőtt a rajongók miatt sajnálatos ez, akik kijöttek, hogy megnézzék a versenyünket. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki a lelátón maradt abban bízva, hogy a körülmények javulni fognak. Nem volt könnyű, és óriási tisztelet mindenkinek, aki velünk maradt.”

„A körülmények nem voltak olyan rosszak az állóvizet tekintve, de a látótávolság katasztrófa volt. Nem láttam semmit magam előtt, és jó döntés volt, hogy az eső miatt a biztonságunkat helyezték előtérbe.”

A Forma-1 mezőnye ezen a hétvégén már Zandvoortban vendégszerepel, Leclerc pedig izgatottan várja a hétvégét.

„A következő verseny Hollandiában lesz pár nap múlva. Jó kihívás vár ránk, hiszen meg kell találnunk a legjobb beállítást egy új pályára a lehető legrövidebb idő alatt. Azt gondolom, az egyik gyengeségünket a vizes pályán való versenyzés jelenti, szóval dolgozni fogunk azon, hogy ezen javítsunk a következő hetekben.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!