Leclerc közel kerülne az élmezőnyhöz az időmérőn - F1VILÁG.HU

Leclerc közel kerülne az élmezőnyhöz az időmérőn

A két Mercedes mögött a 3. helyen zárta a Forma-1-es Spanyol Nagydíj pénteki edzésnapját Charles Leclerc, aki a portimaói hétvégét követően igyekezett jobb munkát végezni.

Leclercmásfél tizedmásodperccel volt csak lassabb pénteken, mint az élen végző Lewis Hamilton, a monacói szerint pedig a mai teljesítményük biztató a folytatásra nézve is.

„Jó, tiszta napunk volt. Portimao után egy kicsit változtattam a hozzáállásomon. Minden hétvége után igyekszem kielemezni, miben kellene fejlődnöm. Eddig sokkal jobban vezettem, és úgy érzem, jó formában vagyunk az autóban, szóval elégedett vagyok” – mondta a monacói.

 

„Tavaly sokat küszködtünk itt, idén viszont az autó sokkal jobbnak tűnik. Ez jó hír az egész csapat, különösen a gyárban dolgozók számára, akik nagyon keményen dolgoznak. Láthatják, hogy a munka kifizetődik. Ez mindannyiunkat motivál.”

Leclerc abban bízik, a szombati időmérőn ott lehetnek közvetlenül a Mercedes és a Red Bull mögött.

„A holnapi egy fontos nap lesz az időmérővel. Minden kellemes meglepetést örömmel fogadunk, de szerintem a célunk az lesz, hogy ott legyünk közvetlenül az élmenők mögött.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!