Leclerc: Közelebb kerültünk, de még hátul vagyunk - F1VILÁG.HU

Leclerc: Közelebb kerültünk, de még hátul vagyunk

HIRDETÉS
Az első helyen zárta a Forma-1-es Osztrák Nagydíj második szabadedzését Charles Leclerc, a nap legjobb ideje mégsem az övé, hanem az első edzést élen záró Lewis Hamiltoné lett. A Ferrari versenyzője továbbra is azt gondolja, még le vannak maradva az ezüstnyilaktól.
Charles Leclerc races at the FIA Formula One World Championship 2019 in Spielberg, Austria on June 28, 2019 // Philip Platzer/Red Bull Content Pool // AP-1ZSNR2JD91W11 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //

Leclerc igazán pozitívan nyilatkozott a spielbergi nyitónapot követően, habár pontosan tudja, nem lesz könnyű dolguk, ha a hétvége további részében meg akarják szorongatni a Mercedest.

A monacói versenyző úgy érzi, a legtöbbet hozták ki a pénteki napból, habár a körülmények nem voltak egyszerűek.

„Azt gondolom, a Mercedes még mindig nagyon-nagyon gyors, szóval nehéz dolgunk lesz, ha mindent jól összeraknak” – mondta a 21 esztendős versenyző.

„Az autó nálunk ma igazán jónak tűnt, szóval meglehetősen elégedett vagyok. A szél, illetve úgy általában a körülmények miatt elég nehéz volt, de szerintem a legtöbbet hoztuk ki belőle, és remélhetőleg ugyanígy lesz szombaton is.”

Vettel is visszafogottan nyilatkozott

Távozik a Red Bull vezető szerelője

Távozik a Red Bull Forma-1-es csapatától az elmúlt időszakban vezető szerelőként dolgozó Lee Stevenson.

Leclerc biztos benne, a Mercedes még nem mutatta ki a foga fehérjét, így az ezüstnyilak sokat gyorsulnak még az időmérőre.

„A második edzésen a körülmények elég trükkösek voltak, a szél sokat változott. De összességében az autó igazán jónak tűnik, ami pozitívum. Viszont arra számítok, hogy a Mercedes erősebb lesz szombaton, szóval nehéz lesz magunk mögött tartani őket, de mindent megteszünk.”

„Még mindig azt gondolom, hogy egy kicsit a Mercedes mögött vagyunk. Kétségkívül közelebb vagyunk, mint a Paul Ricardon, de szerintem még mögöttük vagyunk.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!