Friss hírek

Leclerc: Megpróbálok annyit előzni, amennyit csak tudok!

Megpróbál majd a 7. helyről felzárkózni a vasárnap délutáni Emilia Romagna Nagydíjon Charles Leclerc, a monacói azonban természetesen tudja, nem lesz könnyű dolga.

A Ferrari versenyzőjének ezúttal sem volt esélye arra az időmérőn, hogy a legjobb helyekért harcoljon, ám a 7. rajtkockánál azért többre számított.

A ma délutáni verseny előtt néhány órával Leclerc elárulta, természetesen mindent megtesz azért, hogy előrébb lépjen a mai futamon, és jó eredménnyel zárja az idei harmadik olaszországi futamot.

Hirdetés
 

„Ma is mindent beleadok, ahogy mindig!” – mondta a monacói versenyző vasárnap délelőtt.

„A 7. helyről rajtolok majd, bár egy kicsit talán jobb eredményre számítottunk szombaton. De végül is nem olyan rossz ez. A verseny ma van, ma osztják a pontokat, én pedig mindent beleadok, hogy a lehető legjobb eredményt érjem el.”

Arra a kérdésre, hogy mikor és hol lesz lehetősége támadni a mai futamon, Leclerc kifejtette: „A rajt mindig fontos, utána pedig majd meglátjuk, hiszen ezen a hétvégén is egy kicsit ismeretlen terepen vagyunk.”

„Főleg az előzéseket tekintve, hiszen mindössze egy szabadedzésünk volt, és nem láttunk sok előzést itt, de persze mindent beleadok, és megpróbálok annyi autót megelőzni, amennyit csak tudok.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!