Leclerc: Mi is vagyunk olyan gyorsak, mint a Mercedes

Fotó: Scuderia Ferrari
Charles Leclerc Ferrari Baku
A Liverpool és a Tottenham labdarúgócsapatainak példájából merítene erőt a Ferrari ifjú titánja, Charles Leclerc. A monacói azt mondja, ahogy a két együttes felállt a padlóról a Bajnokok Ligájában, úgy ők is képesek lehetnek rá a Mercedes ellen.

A Ferrari számára nehezen indult a 2019-es idény, hiába volt ugyanis versenyképes autója, nem tudott nyerni, miközben a Mercedes sorozatban négy kettős győzelmet is aratott.

Leclerc Barcelonában úgy fogalmazott, nagyon motiváltak, és mindent megtesznek a visszavágásért.

„Rendkívül nagy az egység csapaton belül” – mondta újságíróknak nyilatkozva csütörtökön a fiatal versenyző.

„Ez pedig érezhető a csapat dinamikájában. Hiszem, hogy ami nemrég történt a labdarúgó Bajnokok Ligájában is, miszerint egy nagy hátrányban lévő csapat fordítani tudott, az megtörténhet velünk is.”

„A nehéz idénykezdet után nagyon szeretnénk fordítani, és ezért mindent meg is fogunk tenni.”

„Nem aggódunk. Nyilván nem értük el azt, amit szerettünk volna az eredmények tekintetében. Viszont sok pozitívuma is van a szezon első versenyeinek: remek autóval rendelkezünk, aminek nincsenek kifejezett gyengeségei. Csupán jobban meg kell értenünk, hogy mindent kihozzunk belőle – minden körülményben.”

„A Mercedes természetesen erős teljesítményt nyújtott, de tudjuk, hogy legalább ilyenre mi is képesek vagyunk.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS