Friss hírek

Leclerc: Nagyon fontos év vár a Ferrarira

Fontos év vár a Ferrari Forma-1-es csapatára 2022-ben, Charles Leclerc pedig azt reméli, az a rengeteg munka, amit az elmúlt időszakban elvégeztek, kifizetődik majd az előttünk álló idényben.

Leclerc csütörtökön újra versenyautóba ülhetett: a Ferrari fioranói tesztpályáján a 2018-as modellel körözött, és természetesen nagyon örült annak, hogy 40 nap után ismét pályára gurulhatott.

„Nagyon örülök, hogy újra versenyautóba ülhettem. Nem volt olyan hosszú a kihagyás, de elvégre ezt imádom csinálni, szóval hiányzott már a vezetés, és jó volt visszaülni a kormány mögé” – mondta a monacói versenyző, majd beszélt az előttünk álló idényről is.

Hirdetés
 

„A 2022-es egy nagyon fontos év lesz. Egyúttal pedig különleges is, hiszen teljesen új autónk lesz, szóval nagyon várom már, hogy ott legyünk Barcelonában, az első teszten, és kipróbáljuk ezt az új versenygépet. Remélhetőleg azzal a sok munkával, amit elvégeztünk az elmúlt évben egészen mostanáig, olyan versenyképesek leszünk, amilyen versenyképesek lenni akarunk.”

A Forma-1-es világbajnokság március közepén rajtol majd Bahreinben, a Ferrari pedig február 17-én mutatja be 2022-es versenyautóját a nagyközönségnek.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!