Friss hírek

Leclerc „nagyon örül” Vettel és Gasly bakui sikerének

A pole pozícióból rajtolhatott Bakuban, a versenyt azonban végül csak a 4. helyen zárta Charles Leclerc. A Ferrari versenyzője ugyanakkor egyáltalán nem csalódott, sőt, örül Sebastian Vettel és Pierre Gasly sikerének.

A komoly izgalmakat tartogató Azeri Nagydíjat végül Sergio Perez nyerte a Red Bull-lal, Vettel a 2., Gasly pedig a 3. helyen ért célba.

Mögöttük Charles Leclerc-t intette le a kockás zászló, a fiatal pilóta pedig nagyon sportszerűen azt mondta, örül volt csapattársa, Vettel, illetve jó barátja, Gasly sikerének.

„Szerintem a két legnagyobb meglepetés a bakui versenyen a két szárnyaló Aston Martin volt, erre őszintén nem számítottam” – mondta a monacói versenyző.

„Szóval meg kell értenünk, mit csináltak jól, mert valamit határozottan jól csináltak. De nagyon örülök Sebnek, nagyon örülök annak, hogy megszerezte első dobogós eredményét az Aston Martinnal, megérdemli.”

„És nagyon örülök Pierre-nek is. Remek csatát vívtunk a végén, nagyon-nagyon szoros volt.”

Leclerc hozzátette, számára a legfőbb dolog az volt a versenyen, hogy maga mögött tartsa a mclarenes Lando Norrist, aki végül az 5. helyen ért célba.

„Tudtam, hogy Lando is ott van, és nem akartam túl sokat kockáztatni, hiszen végsősoron ő a legfőbb ellenfelünk” – magyarázta a monacói. „Szóval összességében remek verseny volt.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!