Leclerc: Nehéz nap volt, de az autó egészen jó - F1VILÁG.HU

Leclerc: Nehéz nap volt, de az autó egészen jó

HIRDETÉS
A nyitóedzésen Robert Shwartzman vezette autóját, ráadásul a piros zászlók miatt a második gyakorláson sem tudott sokat vezetni Charles Leclerc. A Ferrari versenyzője ezzel együtt azt reméli, sikerül jó időmérőt futniuk szombaton.
Charles Leclerc

Leclerc mindössze 16 kört tett meg az Abu Dhabi Nagydíj pénteki edzésnapján, és bár elmondása szerint nem volt sima napja, összességében úgy érzi, jó teljesítményre lehetnek képesek a folytatásban. Ennek azért is van komoly jelentősége, mert a Ferrari továbbra is harcban van a konstruktőri ezüstéremért a Mercedesszel: az olaszok mindössze 4 pontra vannak lemaradva az ezüstnyilaktól.

„Nehéz nap volt. Mindössze két kört tettünk meg a rövid etapon, és összességében sem sokat — de érzésre az autó egészen jó eddig” — mondta Leclerc, aki az 1. helyen zárta a második szabadedzést.

„A küzdelem zajlik a Mercedesszel: versenyképesnek tűnnek, szóval nem lesz könnyű. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy előttük végezzünk a szombati időmérőn.”

A Forma-1-es Abu Dhabi Nagydíj programja szombaton 11 óra 30 perckor folytatódik az utolsó edzéssel, míg az időmérőt magyar idő szerint 15 órától rendezik.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!