Friss hírek

Leclerc nem akar elszállni a pénteki elsőségtől

A versenytempón javítana a Holland Nagydíj szombati utolsó szabadedzésén Charles Leclerc. A Ferrari versenyzője úgy érzi, a Ferrari egykörös teljesítményével nincs gond, ami biztató, hiszen fontos lesz, hogy jó rajtpozíciót szerezzenek az időmérőn.

Leclerc a leggyorsabb volt a Holland Nagydíj második szabadedzésén, elmondása szerint azonban a pénteki eredmények még nem túl reprezentatívak, ezért nem is akar elszállni a kezdeti sikertől.

„Azt gondolom, van potenciál arra, hogy fejlődjünk. Momentán jónak tűnik a helyzet, de nem szállhatunk el, mert még csak péntek van, és azt érzem, hogy az ellenfeleink még nem mutatták meg, mire képesek” – mondta a fiatal monacói.

„Nagyon élveztem a vezetést az új zandvoorti pályán. A döntött kanyarok nagyon különlegesek voltak az első mért körön, és összességében élvezetes vezetni itt.”

„Ami a versenyt illeti, kétlem, hogy sok előzést látunk majd, szóval fontos lesz jó rajtpozíciókat szerezni szombaton. A versenytempónk nem volt olyan jó, mint az egykörös teljesítményünk, szóval erre fogunk fókuszálni.”

Leclerc csapattársa, Carlos Sainz a 2. helyen zárta a pénteki edzésnapot.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!