Leclerc nem bízza el magát, de elégedett a vegasi kezdéssel - F1VILÁG.HU

Leclerc nem bízza el magát, de elégedett a vegasi kezdéssel

Pazar formában kezdte a Forma-1-es Las Vegas-i hétvégét a Ferrari csapata, Charles Leclerc vezetésével ugyanis az istálló az élen zárta a nyitónapot a kaszinóvárosban.

Leclerc fél másodperccel előzte meg csapattársát a 90 perces második szabadedzésen, elmondása szerint pedig nincs okuk a panaszra, a problémás vegasi kezdés után ugyanis hatékonyan tudták kihasználni lehetőségeiket.

„Egy kicsit más volt ez a nap” — kezdte az értékelést a Ferrari ifjú versenyzője. „Mivel az első edzést már négy kör után leállították, nem sok kilométert tudtunk megtenni, szóval minden tőlünk telhetőt megtettünk azért, hogy a legtöbbet hozzuk ki a második szabadedzésből a rendelkezésünkre álló 90 perccel, illetve 4 gumigarnitúrával. A szabadedzés produktív volt, meglehetősen sok kört meg tudtunk tenni, és nagyon élveztem a vezetést ezen a pályán.”

Leclerc ezzel együtt visszafogott optimizmussal várja a folytatást: bízik abban, hogy lendületüket meg tudják tartani a folytatásra is.

„Momentán eléggé versenyképesnek tűnünk, de még hosszú út áll előttünk. Korlátozott mennyiségű idő áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy felkészüljünk holnapra, szóval keményen fogunk dolgozni azon, hogy megtartsuk ezt a lendületet.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!