Leclerc: Nem kétséges, Vasseur a megfelelő ember a Ferrari élére! - F1VILÁG.HU

Leclerc: Nem kétséges, Vasseur a megfelelő ember a Ferrari élére!

HIRDETÉS
A Ferrari versenyzője, Charles Leclerc azt mondja, nincs kétsége afelől, hogy Fred Vasseur a megfelelő ember arra, hogy győzelemre vezesse a patinás olasz istállót a Forma-1-ben.
LECLERC Charles (mco), Scuderia Ferrari SF-24, portrait VASSEUR Frédéric (fra), Team Principal & General Manager of the Scuderia Ferrari, portrait during the Formula 1 Rolex Australian Grand Prix 2024, 3rd round of the 2024 Formula One World Championship from March 22 to 24, 2024 on the Albert Park Circuit, in Melbourne, Australia - Photo Xavi Bonilla / DPPI

Vasseur tavaly januárban vette át a Ferrari F1-es csapatának vezetését Mattia Binottótól, irányítása alatt pedig a maranellói istálló eddig három futamgyőzelmet szerzett: kettőt Carlos Sainz, egyet pedig múlt hétvégén, Monacóban Charles Leclerc révén. Nem kétséges, Vasseur ténykedése óta komoly előrelépéseket tudott megtenni a Ferrari, és nem feltétlenül merül ki a pályán nyújtott teljesítményben, hiszen érdemes megemlíteni például a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton szerződtetését, aki 2025-ben csatlakozik a csapathoz.

A monte-carlói győzelmet követően Charles Leclerc-t kérdezték meg arról, szerinte Vasseur képes lehet-e arra, hogy világbajnoki címhez segítse a Ferrarit a következő években.

„Nincs kétségem” — vágta rá a 26 esztendős versenyző. „Azt gondolom, már az első naptól kezdve, hogy csatlakozott, megvan benne minden, hogy visszavezesse a csapatot oda, ahová tartozik, mégpedig a világbajnoki címhez.”

„Teljesen világos elképzelése van arról, hogy mit akar elérni és hogyan akarja elérni. Nem vesztegeti az időt, és ez határozottan az erőssége, és szerintem az elképzelései nagyon jók. Gyakran megosztjuk egymással, hogyan akarja elérni ezeket a célokat. Mindig teljesen egyetértettem azzal, ahogyan változtatni akart a dolgokon, hogy elérjük, amit szeretnénk. Nincs kétségem afelől, hogy ő a megfelelő személy, és hogy segít a csapatnak elérni a céljainkat.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!