Friss hírek

Leclerc: Nincs magyarázatom a pole-ra, de…

Charles Leclerc, a Ferrari versenyzője elárulta, ugyan az egész csapatot meglepte a Forma-1-es Azeri Nagydíjon mutatott eddigi teljesítményük, ám tudja, hogy mi volt a kulcs az idáig vezető úton.

Habár piros zászlóval ért véget az Azeri Nagydíj időmérő edzése, Leclerc és a Ferrari egész hétvégén versenyképes volt – és végül a monacói meg is szerezte a pole pozíciót.

Leclerc úgy érezte, pole-t érő köre nem sikerült jól, így volt még tartalék a Ferrariban. A monacói pilóta a hétvégét megelőzően úgy nyilatkozott, nem számítanak hasonló teljesítményre, mint Monacóban, így őket is meglepte, hogy az élen állnak. 

„Nincs rá teljesen magyarázatom” – nyilatkozta Leclerc. „De ez biztosan a srácok munkájának az eredménye a gyárban, valamint a pályán, akik iszonyatosan keményen dolgoztak 2020 elejétől kezdve, amikor megkezdtük a szezont és nagyon nehéz dolgunk volt.”

„Továbbra is dolgoztunk és az autó jobb és jobb lett. Mindig kis lépéseket tettünk, de kis lépéseket a helyes irányba. Ez nem mindig adatik meg, szóval ez tesz minket versenyképessé.”

„Nem számítottunk rá, hogy ennyire versenyképesek leszünk ezen a hétvégén, szóval ez kicsit meglepetés, de nagyon keményen dolgoztunk ezért.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!