Leclerc örülne, ha Vettel maradna a csapattársa

Charles Leclerc, Sebastian Vettel, Antonio Giovinazzi, Ferrari, Alfa Romeo, press conference, Monza
Fotó: Scuderia Ferrari
A Ferrari ifjú versenyzője, Charles Leclerc azt mondja, örülne, ha 2021-ben is Sebastian Vettel lenne a csapattársa.

A négyszeres világbajnok jelenleg érvényes szerződése 2020 végén lejár, és már tárgyal a Ferrarival az esetleges hosszabbításról.

Úgy tudni, a maranellóiak ajánlattal is előálltak: Vettel kontraktusát egy évvel hosszabbítanák meg, és fizetésén is csökkentenének. Olasz lapértesülések szerint ezt az ajánlatot Vettel elutasította, így most a Ferrarin a sor, hogy előálljon egy újabb ajánlattal.

A csapat másik versenyzője, Charles Leclerc azt mondja, végső soron neki mindegy, ki a csapattársa, de örülne, ha Vettel maradna.

„Habár volt néhány problémánk a versenypályán – például Brazíliában –, nagyon elégedett vagyok Sebbel, és mindig jó volt a kapcsolatunk, még ha kívülről ez nem is tűnt így” – mondta a monacói versenyző nemrég.

„Mindig jól kijöttünk, szóval örülnék, ha megtartanák őt, de tiszteletben tartom a Ferrari döntését, bárki is lesz a csapattársam. És végső soron az én dolgom, hogy alkalmazkodjak ahhoz, aki a másik autóban ül, és tanuljak tőle, bárki is legyen az.”

„Szívesen fogadnék bárkit, de ha Seb marad, annak kétségkívül örülni fogok.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS