Friss hírek

Leclerc: Pályafutásom egyik legnehezebb versenye volt!

Remek teljesítményt nyújtva a 4. helyen ért célba a Forma-1-es Amerikai Nagydíjon a Ferrari ifjú titánja, Charles Leclerc. A monacói úgy érzi, mindent kihozott a vasárnapi versenyből.

Leclerc már az időmérőn is jól szerepelt, hiszen az 5. legjobb időt autózta, Valtteri Bottas rajtbüntetése miatt pedig a 4. pozícióból vághatott neki az austini futamnak.

Bár viszonylag unalmas versenye volt, fizikailag nagyon megterhelő volt számára, így érthető módon nagyon elégedett azzal, hogy a 4. pozícióban intette le a kockás zászló. A fiatal pilóta főleg annak örül, hogy a McLarenek előtt sikerült végeznie.

„Hihetetlenül elégedett vagyok” – mondta a monacói versenyző a leintés után.

„Habár biztos vagyok benne, hogy nem sokat voltam ma képernyőn, mert elég unalmas versenyem volt, nem hiszem, hogy sokat benne hagytunk. Az autó nagyszerű volt, nyomtam, mint egy őrült. Fizikailag karrierem egyik legmegterhelőbb versenye volt. Szóval jó versenyzés volt, az autó nagyszerűen működött.”

„Közel voltunk a 3. helyzet, és 25 másodperccel végeztünk a McLarenek előtt, ami nagyszerű a csapat számára.”

„Nagyon intenzív verseny volt. Maga a pálya eleve nagyon nehéz. Ezzel a hőmérséklettel pedig őrületes, hogy milyen kemény volt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!