Friss hírek

Leclerc: Remélem, Russell megkapja a Mercedes ülését!

A Ferrari ifjú versenyzője, Charles Leclerc abban bízik, a hétvégi Holland Nagydíjon erőre kapnak majd, és jobb teljesítményre lesznek képesek, mint Belgiumban. A fiatal monacói George Russellről is ejtett néhány szót: azt reméli, megkapja a Mercedes ülését!

A maranellói gárda nem remekelt a spái versenypályán az esős körülmények között, ezen a hétvégén pedig egy új helyszínre, Zandvoortba látogat a mezőny.

Bár a holland pálya az összes csapat számára ismeretlen kihívásokat tartogat, Leclerc azt reméli, erős formát tudnak majd mutatni.

„Ismeretlen vizekre evezünk, ez egy új pálya mindenki számára, főleg a csapatok számára” – mondta Leclerc.

„Én ismerem a pályát, de hogy mennyire leszünk versenyképesek, azzal meg kell várnunk az első edzést. Papíron nem tűnik olyan rossznak a helyzet, egy kicsit jobbak lehetünk, mint Spában, és remélhetőleg ez megerősítést is nyer majd, amint pályára gurulunk.”

„A döntött kanyar rendkívül izgalmas lesz! Nekünk, versenyzőknek is, hiszen olyan íveket próbálunk majd ki, amilyeneket sehol máshol. Szóval meglátjuk.”

Leclerc-t megkérdezték George Russellről is, aki jövőre vélhetően Lewis Hamilton csapattársa lesz majd a Mercedesnél.

„Ami azt illeti, George nekem is volt a csapattársam, még a gokartos időkben. Amit azóta láttam tőle, hogy egy rendkívül tehetséges versenyző, azonnal gyors tud lenni” – mondta a monacói. „Tehetsége miatt különleges.”

„Ha a Mercedeshez megy jövőre – és remélem, hogy így lesz, mert szerintem megérdemli az esélyt –, akkor biztos vagyok abban, hogy nagyon-nagyon jól fog teljesíteni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!