Leclerc reméli, még tudnak javulni szombatig

Fotó: Scuderia Ferrari
Charles Leclerc, Ferrari
Charles Leclerc, a Ferrari versenyzője bízik benne, hogy az F1-es Spanyol Nagydíj időmérőjéig még sikerül javítaniuk az autón, így közelebb kerülhetnek a Mercedeshez.

A Ferrari a pálya utolsó szektorában veszíti a legtöbb időt a Mercedesszel szemben, így mindkét pilóta szerint az a legfontosabb szombatig, hogy erre a problémára találjanak megoldást. 

„Itt veszítünk a legtöbbet, szóval arra helyezzük a hangsúlyt, hogy megpróbáljunk fejlődni ebben az utolsó szektorban” – nyilatkozta Leclerc. 

A monacói pilóta elmondta, nem tudják, hogy a Mercedes milyen programot teljesített pénteken, azonban az ő feladatuk az volt, hogy megértsék a továbbfejlesztett autójukat. 

„Másrészt nem tudjuk, hogy mik a terveik – néha így van, hogy ők egy masszív előrelépést tesznek pénteken, nekünk pedig meg kell értenünk egy új autót. Nem tudjuk, hogy mit csinálnak, saját magunkra koncentrálunk, és remélhetőleg jobban fogunk fejlődni” – fogalmazott Leclerc. 

„Ezért vagyunk itt. Megpróbálunk mindent beleadni, rendbe hozni az egyensúlyt holnapra, és remélhetőleg sikerül fejlődnünk az időmérőig.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Az F1-es Stájer Nagydíj TV-közvetítései