Leclerc reméli, sikerült javítani egy kicsit a versenytempón - F1VILÁG.HU

Leclerc reméli, sikerült javítani egy kicsit a versenytempón

HIRDETÉS
A pénteki szabadedzések után változtatott versenyautójának beállításain a Ferrari, Charles Leclerc pedig azt reméli, ennek köszönhetően sikerült javítaniuk a versenytempón.
GP GRAN BRETAGNA  F1/2020 -  VENERDÌ 31/07/2020  credit: @Scuderia Ferrari Press Office Charles Leclerc

A monacói tehetség rendkívül boldogan nyilatkozott a Brit Nagydíj időmérője után, a 4. rajtkockát szerezte ugyanis meg, ráadásul a Q3-ba a közepes keverékű gumikkal jutott tovább, ami azt jelenti, hogy ezekkel az abroncsokkal kezdheti meg a vasárnapi futamot.

Leclerc elismerte, nem számított arra, hogy ennyire előkelő helyen tud végezni Silverstone-ban.

„Nagyszerű időmérő volt a mai” – mondta a kvalifikációt követően a fiatal monacói.

„Nagyon elégedett vagyok az általunk elvégzett munkával. Nem számítottam a 4. helyre, szóval nagyon-nagyon elégedett vagyok. És nagyon örülök annak is, hogy a Q3-ba a közepes keverékű abroncsokkal jutottam tovább.”

A Ferrari versenytempója viszont a pénteki edzésnapon egyáltalán nem volt biztató, Leclerc pedig elismerte, egy kicsit aggódik is emiatt, bár tény: változtattak az autón annak érdekében, hogy javítsanak helyzetükön.

„Egy kicsit aggódom, igen, de valamelyest változtattunk az autón mára. Nem gondolom, hogy túl nagy hatással volt az időmérőre az eredményeket látva, de remélhetőleg sikerül javítanunk vele a versenytempón.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!