Leclerc rövid időn belül újra győzelmekért harcolna - F1VILÁG.HU

Leclerc rövid időn belül újra győzelmekért harcolna

„Nagyon hamar” szeretne újra a győzelmekért harcolni a Ferrari Forma-1-es csapatának ifjú titánja, Charles Leclerc.

A monacói tehetség az idei versenyek mindegyikét befejezte eddig, és jelenleg az egyéni pontverseny 5. helyét foglalja el.

A Ferrari 2020-ban története egyik leggyengébb szezonját produkálta az F1-ben, az idei évre azonban sikerült jelentős előrelépéseket tenni a teljesítmény tekintetében.

 

Leclerc azt mondja, jó látni, hogy a kemény munka kifizetődik.

„A tavalyi egy határozottan nehéz szezon volt, nehéz volt elfogadni” – mondta a monacói versenyző, aki a legutóbbi, barcelonai versenyen a 4. helyen ért célba.

„De azt gondolom, a csapat nagyszerű munkát végzett, gyorsan elfogadtuk a helyzetet, hogy hátraléptünk 2020-ban. És aztán a lehető legjobb módon dolgoztunk. Azt gondolom, ettől a pillanattól kezdve – és idén is – láthattuk, hogy a csapat nagyszerű munkát végzett, és a helyes irányba lépkedünk.”

„Ez azt mutatja, hogy az a munka, amit munkatársaink végeznek Maranellóban, illetve a pályán, kifizetődik. És ezt láthatjuk is a versenypályán. Hosszú utat kell még megtennünk, de nagyon hamar az első helyekért szeretnénk harcolni. Úgy gondolom, jó úton járunk, jó munkát végzünk csapatként, és szeretnénk így folytatni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!