Friss hírek

Leclerc: Sainz jobb munkát végzett, mint én

Charles Leclerc, a Ferrari F1-es versenyzője kissé csalódott a Francia Nagydíjon elért időmérős eredménye miatt – a monacói pilóta szerint nem az autón, sokkal inkább önmagán múlt a szereplése.

A Ferrari nem számított a monacói vagy bakui teljesítményre Le Castellet-ben, azonban Leclerc így is csalódott volt a megszerzett 7. rajtpozíció miatt – csapattársa, Sainz az 5. rajtkockából indulhat vasárnap. 

„Nem tudtam megbirkózni azokkal a korlátozásokkal, amelyekkel egész hétvégén szembesültünk, az autó elejével küszködtünk kicsit” – mondta Leclerc. 

Hirdetés
 

„De őszintén szólva ez inkább belőlem fakad, mint az autóból. Ez egy olyan korlátozás, ami Carlosnak és nekem is megvolt, Carlos egyszerűen jobb munkát végzett, én pedig küszködtem az időmérőn.”

Leclerc elmondta, az utolsó köre a sorozatos küszködések ellenére jól sikerült, így sikerült megszereznie a 7. helyet. 

„Ez rajtam múlik, és az időmérő után ki fogom elemezni, hogy megértsem, mit tudtam volna jobban csinálni, hogy segítsem az autót.”

„Elégedett voltam a Q3-as utolsó körömmel, mert azelőtt szörnyű volt. Nagyon-nagyon le voltam maradva. Aztán a Q3-ban sikerült találnom egy kis időt. Nem volt elég, de sikerült javítanom kicsit.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!