Friss hírek

Leclerc: Sajnos ez a valós helyzetünk

Charles Leclerc, a Ferrari versenyzője szerint nehéz pozitívumokba kapaszkodni az F1-es Osztrák Nagydíj időmérőjét követően, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy jócskán lemaradtak az élmezőnytől.

Már a téli tesztek alapján is úgy tűnt, hogy a Ferrari fejlesztései valahol félrementek – ezt a csapat is elismerte Ausztriában, és Mattia Binotto elmagyarázta, mi az, ami nincs összhangban a tervezőasztalon látottakkal. 

Az időmérő edzésen pedig ahelyett, hogy javult volna a Ferrari és közelebb került volna a Mercedeshez vagy a Red Bullhoz, a középmezőnyben találták magukat: Sebastian Vettel már a Q2-ben kiesett, Leclerc pedig csak a 7. rajtpozíciót szerezte meg

Hirdetés
 

Nem volt könnyű időmérő számunkra. Sajnos ez az, ahol most állunk” – összegezte a mai nap eseményeit Leclerc. 

A monacói pilóta elmondta, nehéz most pozitív dolgot találni, amibe kapaszkodhatnának, de a céljaikra kell fókuszálniuk, hogy minél hamarabb visszatérhessenek az élmezőnybe. 

Pozitívnak kell maradnunk ezekben a pillanatokban is, amikor nehéz találni bármi pozitívumot.” 

„De úgy gondolom, ez a módja annak, hogy megfelelően tudjunk tovább dolgozni, és kilábaljunk ezekből a nehéz időkből. Szóval igen, ez most nehéz, de keményen kell együtt dolgoznunk a csapattal, erősnek kell lennünk holnap, hogy felvidítsunk mindenkit.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!