Leclerc: Sokat tanultam a szezon első felében

Fotó: Alfa Romeo Sauber
Charles Leclerc (MON) Alfa Romeo Sauber C37 at Formula One World Championship, Rd12, Hungarian Grand Prix, Practice, Hungaroring, Hungary, Friday 27 July 2018.

Habár a Forma-1-es Magyar Nagydíj nem alakult jól számára, Charles Leclerc úgy érzi, mindenképpen pozitív érzésekkel vonulhat nyári szünetre, hiszen rengeteget fejlődött a szezon első felében.

Az ifjú monacói az Alfa Romeo Sauber színeiben mutatkozott be a Forma-1-ben, a Magyar Nagydíjon azonban hamar kiesett.

Leclerc a verseny után elárulta, sajnálja, hogy nem tudott jó eredményt elérni a Hungaroringen.

„Kicsit sajnálatos, hogy így fejeztük be az utolsó versenyt a nyári szünet előtt” – mondta az ifjú monacói.

„Nem sokkal a rajt után beszorultam két autó közé, ez okozta a versenygépem sérülését. Ennek következményeként pedig ki kellett állnom.”

Bár csalódott a magyarországi eredmény miatt, Leclerc azt mondja, nincsenek benne rossz érzések, hiszen 13 pontot sikerült gyűjtenie eddig.

„A szezon eddig pozitívan alakult. Többet fejlődtünk, mint vártuk, és én magam is sokat tanultam, illetve szereztem néhány pontot. Várom már a nyári szünetet, amit pihenésre fogok felhasználni, illetve arra, hogy felkészüljek a szezon második felére.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS