Leclerc szerint az időmérőn is gyors lesz a Mercedes - F1VILÁG.HU

Leclerc szerint az időmérőn is gyors lesz a Mercedes

HIRDETÉS
Magabiztosan várja a Forma-1-es Azeri Nagydíj mai időmérő edzését Charles Leclerc, habár a monacói biztos benne, a Mercedes felerősödik majd pénteki formájához képest.
Fotó: Scuderia Ferrari

Leclerc a leggyorsabb volt a péntek délutáni második szabadedzésen, a címvédő Lewis Hamilton pedig csak a 3. helyen zárt, jó 6 tizedmásodperccel lemaradva tőle.

Bár a Mercedesnél azt mondják, a Ferrari egyértelműen gyorsabb náluk egy körön, Leclerc egyáltalán nincs meggyőződve erről. A monacói tehetség szerint nagyon szoros időmérő várható Bakuban.

„Azt gondolom, igazán erősek vagyunk. Másfelől viszont teljesen biztos vagyok abban, hogy a Mercedes sokat javul még” – mondta a 21 esztendős versenyző.

„Gyorsak voltak a hosszú etapokon, szóval nincs okunk azt gondolni, hogy a rövid etapokon lassúak. Szóval meggyőződésem, hogy szombaton, amikor mindent összeraknak, nagyon szoros lesz a küzdelem.”

„Viszont magabiztos vagyok ezen a pályán. Az autó jónak tűnt, és ez minden, ami számít.”

Az F1VILÁG.HU csapata egyenesen a helyszínről, Bakuból számol be az Azeri Nagydíj eseményeiről, így weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, mely IDE kattintva érhető el!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Leclerc szerint az időmérőn is gyors lesz a Mercedes
Alonso a vétkes, megbüntették a versenybírók
Hamilton: Norrisnak be kellett volna sorakoznia mögém
Sainz Alonsót kritizálja, Leclerc-től elnézést kér
Leclerc szerint Sainz átlépte a határt a sprintfutamon
Norris csalódott a hiba miatt, ráadásul a McLaren tempója sem volt jó

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!