Friss hírek

Leclerc szerint ütőképes a Ferrari, a pole-ért harcolna szombaton

Alig 1 tizedmásodperccel maradt csak el a világbajnoki címvédő Max Verstappentől a Bahreini Nagydíj nyitónapján Charles Leclerc, a monacói pedig abban bízik, szombaton a pole pozícióért harcolhatnak majd.

A Ferrari jó formában kezdte a szahíri hétvégét, és úgy tűnik, valóban képes lesz az élen harcolni. Leclerc a 2. legjobb idővel zárt pénteken, a monacói pedig elégedett is, hiszen azt mondja, sikerült folyamatosan fejlődniük az edzésnap folyamán.

„Senki sem feszegette még az autója határait, de nem voltak ma kellemetlen meglepetések, ami kiváló jel. Úgy tűnik, harcban vagyunk, ami jó. Némi mosolyt csal ez az arcunkra, de még rengeteg a tennivaló szombatra, és remélhetőleg harcolni tudunk a pole-ért” – mondta magabiztosan a monacói.

Hirdetés
 

„Elég magabiztos vagyok az autóban, pénteken próbáltuk a határait keresni, és szombaton igyekszünk nem elkövetni ugyanazokat a hibákat. Bevállaltam, és végül a második körben futottam a legjobb körömet, szóval szerintem van még benne – nem tűnik olyan rossznak a helyzet.”

„Sok mindent kipróbáltunk, változtattunk egy kicsit az autón az első edzéshez képest, és minden változtatással fejlődni tudtunk. Problémamentesen alakult az első két edzés. Úgy tűnik, igazán versenyképesek vagyunk, de észben kell tartanunk, hogy még korai következtetéseket levonni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!