Leclerc: Szinte tökéletes verseny volt!

Fotó: Alfa Romeo Sauber
Charles Leclerc, Alfa Romeo Sauber C37 on the grid at Formula One World Championship, Rd15, Singapore Grand Prix, Race, Marina Bay Circuit, Singapore, Sunday 16 September 2018.

Újabb pontokat szerzett a Forma-1-ben az Alfa Romeo Sauber ifjú versenyzője, Charles Leclerc. A monacói azt mondja, szinte tökéletes versenye volt Szingapúrban.

Pedig a hétvége nem indult simán számára, az első szabadedzés utolsó perceiben az autóját is összetörte, ennek ellenére sikerült meglehetősen jól szerepelnie az időmérőn, a versenyen pedig újra a top 10-ben zárt, 9. lett.

A jövőre már a Ferrari színeiben versenyző Leclerc azt mondja, nincs oka panaszra, autója ugyanis tökéletesen működött az éjszakai futamon.

„Micsoda verseny – nagyon közel volt a tökéleteshez!” – mondta elégedetten az ifjú versenyző. „Erős köridőket futottunk, az autó egyensúlya a rajttól a leintésig remek volt.”

„Remek felzárkózást produkáltunk a hétvége során azok után, hogy a pénteki tempónk nem volt az igazi. A stratégiának hála sikerült felküzdenünk magunkat a középmezőny elejébe, és újra pontszerző helyen zártunk. Jó érzés elérni ezt az elmúlt pár hétvége után, örülök, hogy megmutattuk, mire vagyunk képesek. Várom már a következőt!”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!