Friss hírek

Leclerc szűkszavúsága Raikkönenével vetekedett a szingapúri vereség után

Meglehetősen rövid interjút adott a Forma-1-es Szingapúri Nagydíjat követően Charles Leclerc, akinek a távol-keleti utcai versenyen sem sikerült futamgyőzelemre váltania a pole-pozícióját. Ez idén a hatodik ilyen alkalom.

Szűkszavúságával árult el a legtöbbet aktuális lelki állapotáról Charles Leclerc, aki szombaton még a legnagyobb esélyesnek számított a Forma-1-es Szingapúri Nagydíj futamgyőzelmére. Az időmérő edzésen a változó körülményekhez nagyszerűen alkalmazkodva szerzett pole-pozíciót, ám vasárnap a helyzeti előnyt már a rajt utáni első másodpercekben elveszítette. A páros oldalról mellőle induló Sergio Perez az első féktávon átvette tőle a vezetést, amit Leclerc-nek minden igyekezete ellenére nem sikerült visszaszereznie.

„Igen, végig nyomtam, de a rossz rajt miatt hátrányba kerültem. Onnantól nagyon nehéz volt” – foglalta össze a versenyét, majd megmagyarázta a rajtnál történteket.

Hirdetés
 

„Kicsit kipörögtek a kerekeim, így teljesítményt vesztettem.”

A 120 perces Szingapúri Nagydíj sokat kivett a pilótákból, az első három helyezettet szemmel láthatóan megviselte a nedves, párás körülmények között zajló, magas koncentrációt igénylő verseny. Leclerc egy jó alvással próbálja meg feldolgozni a történteket.

„Nehéz volt. Most alszok egy jót, aztán jöhet Japán” – tekintett előre az érezhetően frusztrált monacói.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Leclerc szűkszavúsága Raikkönenével vetekedett a szingapúri vereség után
Élő közvetítés: Az FIA díjátadó gálája
Wolff: A szűk oldalszekrényeknek nem volt közük a gyenge teljesítményhez
Teljesen más lesz az Aston Martin 2023-as F1-es autója, mint az idei
Ma veheti át második vb-trófeáját Max Verstappen
Szakított kedvesével Charles Leclerc

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!