Friss hírek

Leclerc: Több időt töltök Sainzcal, mint Vettellel

Charles Leclerc, a Ferrari F1-es versenyzője szerint idei új csapattársa, Carlos Sainz korábbi Forma-1-es tapasztalata nagyon sokat ér a maranellói istállónak.

Leclerc korábbi csapattársával, Vettellel is nagyon jó versenytársi kapcsolatban volt: tisztelték egymást, és ez nincs másképp Carlos Sainzcal sem. 

Sainz a Toro Rosso, a Renault, majd a McLaren csapatánál versenyzett, így fiatal kora ellenére már több istállónál is értékes tapasztalatot szerzett.

Hirdetés
 

„Már különböző csapatoknál versenyzett és mindig érdekes látni, hogy hogy működnek az ellenfeleid” – nyilatkozta Leclerc a La Reppublicának. 

Rögtön éreztem, hogy nagy a motivációja, ezt lehet látni abból, hogy rögtön nagyon jól akar teljesíteni és ez átragad az egész csapatra. Szerintem mindig jó egy istálló számára, hogy ketten hajtanak arra, hogy visszatérjünk a győzelmekhez.”

Eddig remekül alakul a két pilóta kapcsolata, és Leclerc elárulta, többször vesznek részt közös eseményeken, megbeszéléseken, mint korábban Vettellel. 

„Több időt töltök vele, mint Vettellel” – mondta a monacói. „A múltban Sebbel kereszteztük egymás útját: én megérkeztem, ő ment, vagy fordítva. Most Carlosszal több napot töltünk közösen, így folyamatosan több időt vagyunk együtt.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Leclerc: Több időt töltök Sainzcal, mint Vettellel
Az Alpine sportigazgatója változtatna az Alonsón is kifogó szabályon
Piastri egyáltalán nem bánta meg, hogy a McLarenhez szerződött
Alonso: Most jobb tempóval gyűrtük le a Ferrarit és a Mercedest, ami remek hír!
Hamilton: Furcsa magunk mögött látni a Ferrarit

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!