Leclerc: Tudjuk, hogy miben kell fejlődnünk - F1VILÁG.HU

Leclerc: Tudjuk, hogy miben kell fejlődnünk

HIRDETÉS
Jó formában kezdte a Francia Nagydíjat pénteken a Ferrari Forma-1-es csapata, Charles Leclerc pedig bizakodó, szerinte ugyanis a tempójuk elég jó ahhoz, hogy az elsőségért harcoljanak hétvégén.
GP FRANCIA F1/2022 - VENERDI’ 22/07/2022 
credit: @Scuderia Ferrari Press Office Charles Leclerc

A maranellói gárda Carlos Sainz rajtbüntetése miatt várhatóan csupán Leclerc győzelmi esélyeiben bízhat, örömteli viszont, hogy a csapat F1-75-ös kódjelű versenyautója meggyőzően teljesített a franciaországi nyitónapon: a csapat autói az élen zárták a pénteki napot, Leclerc pedig azt mondja, az időmérős tempójuk rendben van, de azért van még tennivaló bőven.

„Az edzések igazán jól mentek ma. Az időmérős tempónk elég jó, szóval most a versenytempóra fogunk fókuszálni” – mondta a monacói versenyző. „A gumikezelés kulcsfontosságú lesz, mivel a hőmérsékletek nagyon magasak ezen a hétvégén.”

Leclerc beszélt arról is, szerinte a Red Bull egy kicsit másképp állt hozzá a munkához pénteken, mint ők.

„Meggyőződésem, hogy készen fogunk állni vasárnapra, mivel tudjuk, hogy miben kell fejlődnünk. Jó nap volt, de még dolgoznunk kell egy kicsit az autón szombatra. Nagyon nehéz megérteni, mivel úgy tűnt, hogy a Red Bull valamit másként csinált, mint mi. Viszont magunkra fókuszálunk, és jók az érzéseink. Egyszerűen csak mindent össze kell raknunk, a tempó ugyanis megvan az autóban.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!