Friss hírek

Leclerc: Van még mit kihozni a Ferrariból

Fotó: Scuderia Ferrari
Meglehetősen visszafogottan nyilatkozott a Forma-1-es Azeri Nagydíj pénteki edzésnapját követően Charles Leclerc, habár a monacói magabiztos előnnyel végzett az 1. helyen a délutáni gyakorláson.

Leclerc bő 3 tizedmásodperccel előzte meg saját csapattársát, Sebastian Vettelt Bakuban, a 3. helyen végző Lewis Hamilton pedig közel 7 tizeddel maradt el a 21 esztendős versenyzőtől.

Leclerc mindenesetre óvatos, elmondása szerint ugyanis a pénteki edzésnapon nehéz volt pontos képet kapni az erőviszonyokról. A monacói mindenesetre reméli, versenyképesek lesznek a szombati időmérőn. 

„Egy olyan nap után, mint a mai volt, nehéz tiszta képet kapni arról, hogy is állunk – főleg a hosszú etapos tempót illetően, mivel úgy gondolom, a forgalom is tényező volt” – mondta a Ferrari versenyzője.

„Ami az időmérős etapokat illeti, kényelmesen éreztem magam az autóban, ám még ezzel is várnunk kell holnapig, hogy tisztább képet kapjunk.”

„Viszont rengeteg még a tennivalónk, hogy a legtöbbet tudjuk kihozni az SF90-esből, és ez az, amire koncentrálni fogunk az utolsó szabadedzésen. Ha ezt sikerül megtenni, akkor versenyképesek lehetünk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!