Lépj be az F1Világ Paddockba, és kövesd percrekészen a bahreini eseményeket!

  Bahreini Nagydíj
99 GIOVINAZZI Antonio (ita), Alfa Romeo Racing ORLEN C39, action during the Formula 1 Heineken Grande Prémio de Portugal 2020, Portuguese Grand Prix, from October 23 to 25, 2020 on the Autódromo Internacional do Algarve, in Portimão, Algarve, Portugal - Photo Paulo Maria / DPPI

Legalább fél órát csúszik az F1-es időmérő kezdése!

Legalább fél órát csúszik az F1-es időmérő kezdése!

Legalább fél órát csúszik a Forma-1-es Portugál Nagydíj időmérő edzése egy meglazult csatornafedél miatt – jelentette be a versenyirányítás negyed órával a tervezett kezdés előtt.

Az említett csatornafedél még a harmadik szabadedzésen lazult meg a 14-es kanyarban, Sebastian Vettel át is hajtott rajta, az azóta eltelt közel 2 órában viszont nem sikerült végleges megoldást találni a problémára.

Michael Masi versenyigazgató felügyelete mellett továbbra is gőzerővel dolgoznak  az ügyön, a versenyirányítás azonban nemrég bejelentette, az időmérő edzés leghamarabb 15 óra 30 perckor fog elkezdődni.

Az F1Világ Paddockban percrekész információkkal szolgálunk a Portugál Nagydíj eseményeiről.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!