Legyél Te a Ferrari csapatmenedzsere! - F1VILÁG.HU

Legyél Te a Ferrari csapatmenedzsere!

HIRDETÉS

Ha úgy érzed, a Te irányításod alatt csapatod könnyedén megnyerhetné a világbajnoki címet, ne habozz, nevezz, és mutasd meg, mire vagy képes! Elindult menedzser játékunk, ahol Te lehetsz a főnök.


Ha úgy érzed, a Te irányításod alatt csapatod könnyedén megnyerhetné a világbajnoki címet, ne habozz, nevezz, és mutasd meg, mire vagy képes! Elindult menedzser játékunk, ahol Te lehetsz a főnök.

A királykategória emberek százmillióit hozza lázba szerte a világon. Vannak, akik beérik futamnézéssel, mások autós szimulátorok segítségével próbálják meg a pilóták bőrébe bújva átélni a versenyzés izgalmait, ám akadnak olyanok is, akik a másik oldalon próbálnák ki magukat.

Pontosan nekik készült az F1Liga, ahol egy ingyenes regisztrációt követően bárki megcsillogtathatja csapatvezetői képességeit.

Kezdésnek 100 millió virtuális euróból kell gazdálkodnunk, ebből két versenyzőt, egy motort, egy karosszériát, és egy személyzetet kell vásárolnunk, amivel már nevezhetünk is a versenyre.

Az eredmények a hivatalos (valódi) forma-1-es futamok végeredményei alapján születnek meg. Ha jól állítottuk össze csapatunkat, folyamatosan növelhetjük költségvetési keretünket.

A valódi élettel ellentétben, itt nem egy szezonra választunk csapatot, két verseny között lehetőségünk nyílik a változtatásra. Arra viszont figyelni kell, hogy egy-egy versenyző, illetve elem ára a valódi eredmények függvényében nőhet, avagy csökkenhet. Azonban ha jól taktikázunk, az év végén mi leszünk a világbajnokok.

Az idei szezontól már saját ligák létrehozására is van lehetőség, ahova a menedzserek meghívhatják barátaikat. A ligákhoz csatlakozni is lehet, miután a kérelmet az adott liga adminisztrátora elfogadta.

A ligák lényege, hogy összegyűjtse azokat a menedzsereket, akik egymáshoz szeretnék hasonlítani eredményeiket, és pozícióik változásait a szezonban.

Ha úgy érzed, a Te irányításod alatt csapatod könnyedén megnyerhetné a világbajnoki címet a Forma-1-ben, ne habozz, nevezz, és mutasd meg, mire vagy képes!

Hirdetés

A játékhoz kattints ide: http://f1liga.hu

Tipp: A Bwin a Ferrarit tartja a legesélyesebbnek (2.70) a csapatok közül a hétvégi szezonnyitó Bahreini Nagydíjon, és Fernando Alonso győzelmére fizet (3.75) a legkevesebbet.

Azt viszont érdekes megjegyezni, hogy Michael Schumachert esélyesebbnek (7.00) tartja, mint egykori csapattársát, a balesetéből visszatérő Felipe Massát (9.00).

NYEREMÉNYEK a 2010-es szezonban:

2 db hivatalos Forma-1 szezon-összefoglaló DVD 2009: Azok, akik az első versenyig érvényes nevezést adnak le, azaz egy szabályosan összeállított csapatot indítanak, eséllyel pályáznak az ajándékra. A másik korongot pedig az kapja, aki a tengerentúli (első négy futam) után a legjobb helyen áll.

20 db F1-es kártyanaptár: Az első futamig érvényes nevezéssel rendelkezők között húsz játékost jutalmazunk meg.

Bwin ajándék: Havi rendszerességgel az adott hónapban aktív játékosok között 3×10 euró értékű jóváírást sorsol ki a bwin.

GpShop.hu ajándékutalvány: A szezon végén az első három helyezett, illetve egy különdíjas ajándékutalványt kap a GpShop.hu jóvoltából, amit az internetes webáruházban, vagy akár személyesen is levásárolhat.

1. helyezett: 40.000 Ft.
2. helyezett: 30.000 Ft.
3. helyezett: 20.000 Ft.
    Különdíj: 10.000 Ft.

A különdíjat a játékban résztvevő aktív (minden futamra érvényes felállással nevezett) menedzserek között sorsoljuk ki.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!