Friss hírek

Lehet, hogy csak a márciusi tesztek előtt írja alá új szerződését Hamilton

Könnyen lehet, hogy csak a 2021-es előszezoni tesztek előtt hosszabbítja meg Lewis Hamilton szerződését a Mercedes Forma-1-es csapata – erről beszélt a minap Toto Wolff, a német istálló csapatfőnöke.

A hétszeres világbajnok jelenleg érvényes kontraktusa a 2020-as év végén lejár, és bár mindkét fél hajlik a folytatásra, egyelőre nem hosszabbították meg a szerződést.

A német istálló pénteken bejelentette, Toto Wolff még legalább 3 évig a Mercedes F1-es csapatfőnöke marad, Hamilton szerződésére azonban továbbra sem került aláírás.

„Ami engem illet, olyan sikeres bajnokságaink voltak az elmúlt 7 évben, hogy nem látom okát annak, miért ne folytatnánk” – mondta Toto Wolff.

„Lewis élete formájában van, és még abban is lesz egy darabig. Ezért nem is kérdés, hogy közösen folytatnánk.”

„Ha az a kérdés, hogy miért nem írtuk még alá a szerződést, akkor az ok nagyon egyszerű: mindig az volt a prioritás, hogy befejezzük a bajnokságot, és ne vonjuk el a figyelmünket az olykor nehéz egyeztetésekkel. De aztán jött a COVID-helyzet.”

„Emiatt csúszunk egy kicsit, de nem aggódunk emiatt. Nincs speciális dátum, mivel nem akarjuk nyomás alá helyzeni magunkat a média által. Szóval előbb vagy utóbb alá kell írnunk. Legkésőbb azt megelőzően, hogy elkezdjük a teszteket.”

A 2021-es szezont megelőzően a Forma-1 csapatai március elején három napot tesztelnek majd Barcelonában.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!