Friss hírek

Lehet, hogy csak december végén ül le Hamilton a Mercedesszel

A Mercedes Forma-1-es csapatát irányító Toto Wolff elhintette, könnyen lehet, hogy csak a december közepi szezonzárót követően ülnek le a folytatásról egyeztetni Lewis Hamiltonnal.

A brit versenyző hétvégén bebiztosította 7. világbajnoki címét, érvényes szerződése viszont még nincs a 2021-es idényre.

Mindkét fél közös utakon folytatná, egyelőre azonban még nem ültek le egyeztetni a jövő évről.

Toto Wolff azt mondja, könnyen lehet, hogy az év utolsó heteiben ejtik csak meg ezt.

„Szerintem több mint valószínű, hogy az év vége felé intézzük ezt” – mondta a szakember.

„Nem arról van szó, hogy nem találnánk időt egymásra, csak nem akarjuk magunkat nyomás alá helyezni Bahrein, vagy Abu Dhabi előtt azzal, hogy azt mondjuk, be fogunk jelenteni egy új szerződést.”

„Nincs semmiféle nyomás. Majd meglesz, amikor meglesz.”

Maga Hamilton Isztambulban azt mondta, eddig a vb-cím megnyerésére akart fókuszálni, és bár az újabb trófeát most bezsebelte, még van három verseny a szezonból, amit meg akar nyerni.

„Év közben csak arra gondolok, hogy dolgom van, van egy érvényes szerződésem, és nem érzem, hogy bármiféle nyomást kellene helyeznem magamra” – fogalmazott az immáron hétszeres világbajnok.

„Félre akartam ezt tenni, és megvárni, amíg elvégezzük a feladatunkat. Szóval talán a következő pár hétben… Van még három hetünk a Közel-Keleten. Most egy kicsit nyugodtabbá válik a helyzet, de attól még lesz három verseny, amit meg akarok nyerni.”

„Nem foglalkoztunk még ezzel, de biztos vagyok benne, hogy fogunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!