„Lehet, hogy Schumacher előáll majd, ha teljesen felépült!” - F1VILÁG.HU

„Lehet, hogy Schumacher előáll majd, ha teljesen felépült!”

HIRDETÉS
Még Mick Schumacher legközelebbi barátai sem tudnak semmit édesapja, a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher állapotáról.
Michael Schumacher, Ferrari, CanadianGP2001,

Még Mick Schumacher legközelebbi barátai sem tudnak semmit édesapja, a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher állapotáról.

Schumacher 2013 decemberében szenvedett súlyos síbalesetet, hónapokig kómában feküdt, ám mióta felébresztették a mélyaltatásból, állapotáról gyakorlatilag semmit sem tudni.

A legendás versenyző fia, Mick eközben jó úton halad a Forma-1 felé: idén megnyerte a Forma-3-as Európa-bajnokságot, jövőre pedig jó eséllyel már a Forma-2-ben állhat rajthoz.

A német tehetséggel baráti kapcsolatban álló fiatal versenyző, Nicklas Nielsen a minap elárulta, rendkívül nagyra értékeli Mick Schumacher tehetségét és személyiségét.

„Nagyon jól ismerem őt, még a magánéletben is” – mondta a fiatal pilóta.

„Nagyon csendes és nyugodt srác. Kedves és nyitott, szívesen beszélget mindenkivel. Cseppet sem hasonlít Max Verstappenre, akit semmi és senki nem érdekel, csak győzni akar. Mick kiváló neveltetésben részesült.”

Nicklas Nielsen baráti kapcsolatot ápol Mick Schumacherrel | Fotó: Audi

Nielsen kifejtette, még balesete előtt ismerte meg Mick édesapját, Michael Schumachert is, akit versenyzőtársához hasonlóan „egyszerűen kedves emberként” jellemzett.

„Sokszor volt ott Mickkel a versenypályán, mindenhez nagyon profi módon álltak hozzá. Michael és Mick végigsétáltak a paddockban, jó reggelt kívántak mindenkinek, és minden reggel és este kezet ráztak mindenkivel. Nem hiszem, hogy ilyesmit például Lewis Hamilton megtesz. Egyszerűen csak kedves emberek. Mint ahogy például Sebastian Vettel is.

A hétszeres világbajnok balesete óta azonban semmit sem hallott az idősebb Schumacherről.

Hirdetés

„Teljesen zárt a dolog, nem beszélnek róla. Egy kicsit gokartoztam Ralf Schumacherrel és a csapatával is, de senki nem beszél róla.”

„Lehet, hogy Michael a visszatérés útjára lépett, és egyszer csak előáll majd, ha teljesen felépült. De nehéz megmondani, mi történik.”

„Mick sem mondja azt, hogy szomorú az édesapja miatt, olykor csak annyit említ meg, hogy néha nehéz…”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!