Leimer lett a Manor tartalékosa

A Manor tartalékversenyzőjeként folytatja pályafutását a GP2-es sorozat 2013-as bajnoka, Fabio Leimer.


A Manor tartalékversenyzőjeként folytatja pályafutását a GP2-es sorozat 2013-as bajnoka, Fabio Leimer.

A 26 esztendős tehetség a Forma-1 előszobájának számító sorozatban szerzett bajnoki elsősége után nem tudott ülést szerezni magának a királykategóriában, tavaly pedig az Endurance Világbajnokság mezőnyében versenyzett a Rebellion LMP1-es csapatával.

Leimer 2011-ben, a fiatal versenyzők tesztjén már vezethetett F1-es autót, akkor a Sauber versenygépét próbálhatta ki, a minap pedig a Manor bejelentette, ő lesz az istálló tartalékosa az idei szezon további részében.

„Nagyon örülök ennek a lehetőségnek, szeretnék köszönetet mondani a Manor Marussiának a belém vetett bizalomért” – mondta Leimer, aki egyébként több pénteki szabadedzésen is autóba ülhet majd idén.

„Különösen annak örülök, hogy több edzésen is autóba ülhetek majd, ugyanakkor azt is nagyon várom már, hogy ott legyek a helyszíneken a csapattal, segítsem a munkájukat, és minél többet megtanuljak arról, hogyan is működik egy F1-es istálló.”

„Ez egy óriási lépés számomra, alig várom már, hogy elkezdődjön a dolog, és remélhetőleg meghálálhatom a csapat bizalmát.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!