Toszkán Nagydíj

Lekerül a Rich Energy logója a Haas autóiról Montrealban

Fotó: Haas
Kevin Magnussen Haas
Az amerikai csapat főszponzora, a Rich Energy arra kérte az istállót, hogy távolítsa el az ellentmondásos logót az autóiról a hétvégén.

A logó, ami megtalálható a Haas autóin és a versenyzőik sisakjain, a Rich Energy és a Whyte Bikes kerékpárgyártócég jogi vitájának középpontjába került.

Az elmúlt hónapban a Whyte Bikes sikeres jogi pert nyert a Rich Energyvel szemben, miután azzal vádolják az amerikai energiaital céget, hogy teljesen azonos szarvas logót használnak.

Az ügy megadta a lehetőséget a Whyte-nak, hogy elrendelje a logó használatának megszüntetését, valamint a lehetséges károkat és a nyereség egy részét.

Kérdéses, hogy a bíróság még ebben a hónapban dönt-e az ügy következő lépéséről.

Monacóban Günther Steiner csapatfőnök, közvetlenül a döntést követően leszögezte, hogy csapata nem vett részt közvetlenül a jogi eljárásban, de követnék fő szponzoruk kéréseit.  

Az autókon ugyan még csütörtökön ott díszelgett a logó, de péntekre eltávolították és használata nélkül fognak a fekete-arany fényezésű autók pályára gurulni a hétvége további részében.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS