Lelépett a Williams névadó szponzora

A 2012-es évad kezdete előtt elhagyja névadó szponzora a Forma-1 történetének egyik legpatinásabb istállóját, a Williamst.


A 2012-es évad kezdete előtt elhagyja névadó szponzora a Forma-1 történetének egyik legpatinásabb istállóját, a Williamst.

Az amerikai telekommunikációs vállalat, az AT&T 2007-ben kötött ötéves szerződést a grove-i gárdával, mely évente nagyjából 7 millió dollárt kaszírozott az együttműködésből. Habár a Williams egyelőre nem erősítette meg, valószínűsíthető, hogy a szerződés meghosszabbítására irányuló törekvések kudarcba fulladtak.

Sokat elárul az is, hogy a grove-i gárda internetes weboldalának elérhetőségét (www.williamsf1.com) is megváltoztatta, valamint új Facebook-oldalt hozott létre Williams Team néven.

Az elmúlt években egyébként több nagy támogató, a Philips és a Royal Bank of Scotland (RBS) is hátat fordított a 2011-ben története legrosszabb idényét produkáló Williamsnek.

A hírek szerint a csapat a Közel-Keleten próbál befektetőkre találni: a legvalószínűbb, hogy a Katari Nemzeti Bank (QNB) lesz a brit alakulat új főtámogatója.

Az AT&T távozásával jelenleg a legtöbb pénzt a Pastor Maldonado szerepeltetését is támogató venezuelai állami olajcég, a PDVSA biztosítja az istállónak.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

No Content Available
HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!