Orosz Nagydíj
Next
Prev

Ne maradj le! Ez történik az Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban!

Levélben mondott köszönetet Schumi felesége

Nyílt levelet intézett a minap Michael Schumacher rajongói felé a hétszeres Forma-1-es világbajnok felesége, Corinna.


Nyílt levelet intézett a minap Michael Schumacher rajongói felé a hétszeres Forma-1-es világbajnok felesége, Corinna.

A legendás autóversenyző még tavaly decemberben szenvedett súlyos síbalesetet, melyet követően hónapokig kómában feküdt.

Schumachert azóta már felébresztették az altatásból, és jelenleg egy svájci rehabilitációs klinikán lábadozik – pontos állapotáról azonban a család kérésére nem adnak tájékoztatást.

A 45 esztendős versenyző felesége, Corinna csütörtökön nyílt levélben mondott köszönetet a rajongóknak a végtelen szeretetért és támogatásért.

„Kedves motorsportbarátok, ezt az üzenetet mindannyiuknak küldöm, akik az elmúlt években Michaellel együtt élték meg a sportág iránti szeretetét, és támogatták őt az elmúlt fél évben a versenypályán kívül is.”

„A Német Nagydíj kiváló lehetőséget kínál most nekem arra, hogy szívből köszönetet mondjak mindenkinek a jókívánságokért, a pozitív energiákért, melyet Michael irányába küldtek. Azt kell mondjam, rendkívüli módon meghatott minket az együttérzésük! Jó tudni, hogy még a legnehezebb időkben is számíthatunk Önökre.”

„Most egy nagyon hosszúnak ígérkező szakasz kezdődik el. Hiszünk abban, hogy az idő – miként a Forma-1-ben eltöltött sok-sok év alatt – ezúttal is Michael szövetségese lesz. Addig pedig a legjobbakat kívánom Önöknek és családjaiknak!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS