Levélben mondott köszönetet Schumi felesége

Nyílt levelet intézett a minap Michael Schumacher rajongói felé a hétszeres Forma-1-es világbajnok felesége, Corinna.


Nyílt levelet intézett a minap Michael Schumacher rajongói felé a hétszeres Forma-1-es világbajnok felesége, Corinna.

A legendás autóversenyző még tavaly decemberben szenvedett súlyos síbalesetet, melyet követően hónapokig kómában feküdt.

Schumachert azóta már felébresztették az altatásból, és jelenleg egy svájci rehabilitációs klinikán lábadozik – pontos állapotáról azonban a család kérésére nem adnak tájékoztatást.

A 45 esztendős versenyző felesége, Corinna csütörtökön nyílt levélben mondott köszönetet a rajongóknak a végtelen szeretetért és támogatásért.

„Kedves motorsportbarátok, ezt az üzenetet mindannyiuknak küldöm, akik az elmúlt években Michaellel együtt élték meg a sportág iránti szeretetét, és támogatták őt az elmúlt fél évben a versenypályán kívül is.”

„A Német Nagydíj kiváló lehetőséget kínál most nekem arra, hogy szívből köszönetet mondjak mindenkinek a jókívánságokért, a pozitív energiákért, melyet Michael irányába küldtek. Azt kell mondjam, rendkívüli módon meghatott minket az együttérzésük! Jó tudni, hogy még a legnehezebb időkben is számíthatunk Önökre.”

„Most egy nagyon hosszúnak ígérkező szakasz kezdődik el. Hiszünk abban, hogy az idő – miként a Forma-1-ben eltöltött sok-sok év alatt – ezúttal is Michael szövetségese lesz. Addig pedig a legjobbakat kívánom Önöknek és családjaiknak!”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS