Lowe: Új szintre emeltem a Mercedest - F1VILÁG.HU

Lowe: Új szintre emeltem a Mercedest

HIRDETÉS

Paddy Lowe úgy gondolja, hogy sikerült a Mercedes Forma-1-es csapatát egy új szintre emelnie, mióta átvette a technikai igazgatói posztot Ross Brawn-tól.


Paddy Lowe úgy gondolja, hogy sikerült a Mercedes Forma-1-es csapatát egy új szintre emelnie, mióta átvette a technikai igazgatói posztot Ross Brawn-tól.

Lowe tavaly júniusban csatlakozott a Mercedeshez, ahol a 2013-as szezon végén távozó Brawn helyét vette át, és azóta egy olyan csapattá alakította a brackley-i bázisú alakulatot, amely jelenleg szinte egyedüliként harcol a bajnoki címért.

„A csapat a tavalyi évben kezdett el futamokat nyerni és folyamatosan ott lenni a ponszrező helyeken” – mondta a szakember.

„Mindez Ross érdeme is, aki részese volt ennek a folyamatnak. Azt gondolom, hogy megérkeztem, és egy új szintre emeltem az egész csapatot. Nem arról van szó, hogy mindent megváltoztattam, amit Ross bevezetett, sokkal inkább apró javításokat végeztünk el.”

„Voltak olyan hézagok, amiket Ross nem töltött be, nem gondolta, hogy ezeknek olyan komoly jelentőségük van, pedig rosszul gondolta.”

Lowe szerint a gyorsan változó F1 világában azok a régi módszerek, amik egykoron működtek, már elavultnak számítanak és nem hoznak sikert.

„A Forma-1 egy nagyon gyors üzlet: már a tavaly decemberre sem emlékszem, és Ross azóta távol van. Tisztelem őt, de ez már történelem. Számomra az a fontos, hogy előre tekintsünk, és arra fókuszáljunk, hogy mi lesz a következő versenyen.”

„Eddig ez egy fantasztikus szezon. Egy olyan év, amelyről nem is álmodhattunk. A Forma-1 nem kímél senkit, mindig csak azt mondhatod el magadról, hogy az előző versenyen te voltál a legjobb. Éppen ezért mindent meg kell tennünk azért, hogy ne essünk vissza.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!