Lépj be az F1Világ Paddockba és kövesd élőben a Szaúd-Arábiai Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Lynn 2017-ben már a Forma-1-ben versenyezne

Két éven belül már a Forma-1-ben szeretne versenyezni Alex Lynn, a GP2-es sorozat ifjú versenyzője.


Két éven belül már a Forma-1-ben szeretne versenyezni Alex Lynn, a GP2-es sorozat ifjú versenyzője.

A brit tehetség jelenleg ötödik a Forma-1 előszobájának számító széria pontversenyében, emellett pedig fejlesztési versenyzőként segíti a Williams munkáját is.

Lynn a Motorsport.com című internetes lapnak úgy nyilatkozott, 2017-ben már a királykategóriában szeretné nyomni a gázt.

„Momentán a jelenlegi munkámra kell fókuszálnom, leszegett fejjel kell dolgoznom. De ha megérdemlek majd egy ülést, akkor biztos vagyok abban, hogy meg is kapom” – mondta a 21 éves tehetség, majd hozzátette, remekül érzi magát a Williams csapatánál.

„Amikor Angliában vagyok, majdnem minden nap a gyárban dolgozom, igazi alkalmazottnak érzem magam. És nagyon érdeklődnek a pályafutásom, illetve az eredményeim iránt, ami nagyszerű.”

Korábban egyébként Lynn a Red Bull juniorprogramjának tagja volt, és mielőtt elváltak útjaik, 2014-ben megnyerte a bajnoki címet a GP3-ban.

„Hogy őszinte legyek, az, hogy távoztam onnan, több okból is a legjobb döntés volt. De legfőképp azért váltak el útjaink, mert két éven belül lehetőséget kell kapnom a Forma-1-ben. És ha a Red Bullnál maradok, erre nem lett volna lehetőségem.”

„Adódott egy nagyszerű lehetőség a Williamsnél, ez pedig csak megkönnyítette a döntést.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!