Ma lehull a lepel Ferrari vadonatúj F1-es autójáról - F1VILÁG.HU

Ma lehull a lepel Ferrari vadonatúj F1-es autójáról

Kedden a Ferrari csapata folytatja a Forma-1-es autóbemutatók sorát — az olasz istálló délben rántja le a leplet SF-24-es modelljéről. Ne maradj le!

A patinás olasz istálló nagy reményekkel készül az új idényre azok után, hogy tavaly a Red Bull-lal és a Mercedesszel szemben is alulmaradt a konstruktőri versenyben. Azt már Fred Vasseur csapatfőnök elmondásból tudjuk, hogy az új autó mintegy 95 százalékban megújult elődjéhez képest, hamarosan pedig alaposan szemügyre is vehetjük az új versenyautót.

A Scuderia a tavalyi évvel ellentétben ezúttal visszafogott bemutatót tart: az új autóról egy internetes prezentáció keretében rántják majd le a leplet, ám egy 15 km-es shakedown keretében már ma bejáratják a fioranói tesztpályán. Holnap, február 14-én aztán több időt is eltöltenek vele az aszfalton, hiszen egy filmforgatás keretében a tervek szerint 200 km-t tesznek majd meg vele.

A Ferrari autóbemutatója délben kezdődik majd, az F1Világon pedig természetesen élőben közvetítjük, ehhez elég ide kattintani, és már nézheted is a prezentációt 12 órától. A nap folyamán pedig természetesen jelentkezünk majd képes beszámolóval, nyilatkozatokkal, és jól megszokott riportfilmünkkel is, érdemes lesz tehát visszalátogatni weboldalunkra.

A Ferrari autóbemutatója:

13feb.12:0012:20Ferrari-autóbemutató - 202412:00 - 12:20(GMT+01:00) SF-24

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Ma lehull a lepel Ferrari vadonatúj F1-es autójáról
Bahreini Nagydíj: A versenynap eseményei élőben
Leclerc nagyon bízik a Ferrari versenytempójában
Jól fizet a fogadóiroda Leclerc és Russell győzelmére (X)
Az elszúrt időmérő után erős versenyt remél Perez
forma-1 rajt 2024

MEGJELENT!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!