Orosz Nagydíj

Ne maradj le! Ez történik az Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban!

Ma tartják a Racing Point meghallgatását

Lance Stroll, Racing Point RP20
Fotó: Racing Point
Ma, szerdán tartják a Racing Point Forma-1-es csapatának meghallgatását Silverstone-ban, miután ellenfelük, a Renault három verseny után is óvást nyújtott be az istálló versenyautói ellen.

A Renault azért indított pályán kívüli támadást a Racing Point ellen, mert azt gyanítja, ellenfelük kvázi a Mercedes tavalyi fékcsatornáit használja, amit konkrét tervek nélkül aligha tudott volna lemásolni.

A Racing Point állítja, mindenben a szabályoknak megfelelően jártak el, habár azt elismerik, idei autójuk tervezését valóban a Mercedes W10-es modellje alapján készítették.

Az FIA ma tartja a csapatok meghallgatását Silverstone-ban: mindkét istálló, illetve a Mercdes képviselőit is beidézték délelőtt. Ha minden jól megy, már ma este döntés születhet az ügyben, így hivatalossá válhat az elmúlt 3 verseny végeredménye is.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS