Ma újabb Forma-1-es autóbemutató következik - F1VILÁG.HU

Ma újabb Forma-1-es autóbemutató következik

HIRDETÉS
A Haas és a Red Bull után hétfőn a Williams folytatja a Forma-1-es autóbemutatók sorát: a brit istálló egy internetes prezentáció keretében mutatja meg a nagyközönségnek idei fényezését.
Williams, launch, covered

A Williams tavaly az utolsó helyen zárta a konstruktőri versenyt, így természetesen idén jobb helyezés elérésére törekszik majd: Alex Albon maradt az istállónál 2023-ra is, Nicholas Latifi helyét azonban egy újonc pilóta, Logan Sargeant vette át. Nem ő jelenti az egyetlen változást csapaton belül, hiszen Jost Capito helyét a Mercedestől érkezett James Vowles vette át a csapatfőnöki székben.

A Williams idén az FW45-ös kódjelű versenyautóval áll rajthoz a Forma-1-es bajnokságban, a mai autóbemutatón viszont az új modellt várhatóan még nem láthatja a nagyérdemű, csupán annak fényezéséről rántják le a leplet.

A brit istálló autóbemutatóját magyar idő szerint délután 15 órától a Williams weboldalán lehet figyelemmel kísérni, ám természetesen weboldalunkon azonnal közzétesszük majd a prezentáción készült fotókat, illetve az azzal kapcsolatos híreket, így érdemes lesz többször is visszalátogatni hozzánk.

Az F1-es autóbemutatók listája

DátumCsapatAutóHelyszín
január 31.HaasVF-23Online
február 3.Red BullRB19New York
február 6.WilliamsFW45Online
február 7.Alfa RomeoC43Zürich
Február 11.AlphaTauriAT04New York
Február 13.McLarenMCL37Woking
Február 13.Aston MartinAMR23Silverstone
Február 14.Ferrari?Maranello (?)
Február 15.MercedesW14Silverstone
Február 16.AlpineA523London

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!