Friss hírek

Magabiztosan várja az új szezont az Alfa Romeo Sauber

Kedden bemutatta új, C37-es kódjelet viselő autóját az Alfa Romeo Sauber csapata. Az olasz-svájci istálló nagy optimizmussal várja az új idényt.

A Sauber a tavaly év végén lépett szövetségre az Alfa Romeóval, a megállapodás részeként pedig a hinwili istálló megkapja a Ferrari legújabb V6-os erőforrását.

Persze nemcsak motorfronton kíván előrelépni a Sauber, hanem aerodinamikai téren is, éppen ezért rengeteget dolgoztak azon, hogy a lehető legjobb autóval vágjanak neki a 2018-as évadnak.

Fred Vasseur, az istálló tavaly kinevezett csapatfőnöke azt mondja, magabiztosan várják az előttünk álló idényt.

„A célunk a 2018-as idény előtt egyértelmű: fel kell zárkóznunk a mezőnyben és folytatnunk kell a fejlődést a szezon során” – mondta a szakember.

„Rengeteg energiát fektettünk a C37-es modell fejlesztésébe. Az Alfa Romeo visszatérése újabb mérföldkő a csapat életében, és büszke vagyok arra, hogy egy ilyen történelmi márka minket választott Forma-1-es projektjéhez. Alig várjuk már, hogy elkezdjük az idényt Alfa Romeo Sauber néven.”

A Sauber a 2018-as szezonra megtartotta Marcus Ericssont, míg Pascal Wehrlein helyét a tavalyi Forma-2-es bajnok, Charles Leclerc vette át.

„Sokat dolgoztunk ezen az autón az elmúlt hónapokban, és meggyőződésem, hogy Marcus és Charles tökéletes párost alkotnak majd nálunk. Egyikük már komoly tapasztalattal bír, míg másik versenyzőnk egy ígéretes tehetség” – nyilatkozta Vasseur.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!